tab-slide-veldhuis-verwarming

Installateur voor het installeren van centrale verwarming in Ommen, Hardenberg, Zwolle e.o.

Goedwerkende centrale verwarming is essentieel voor comfort in uw huis. De installateurs van Installatiebedrijf Veldhuis installeren uw cv-ketel, boiler, geiser, radiatoren, convectoren of vloerverwarming met de grootste vakkundigheid. Daarnaast denken wij graag met u mee, zodat uw verwarmingsinstallatie altijd voldoet aan uw eisen en wensen. Onze cv-monteurs zijn werkzaam in de omgeving van Ommen, Zwolle, Hardenberg en Twenterand.

Cv-ketel, boiler of geiser

Wij adviseren u graag bij de keuze voor een nieuwe cv-ketel, boiler of geiser. Daarbij gaan wij altijd uit van de beste oplossing tegen de scherpste prijs. Onze installateur komt graag bij langs om uw wensen en situatie te bespreken en maakt aan de hand daarvan een passende offerte. Wilt u direct weten welke verwarmingsketel bij u past? Doe dan de test in onze cv-vergelijker. Indien gewenst kunt u een online offerte aanvragen voor het plaatsen van uw ketel.

Radiatoren en convectoren

De warmte van uw cv-ketel kan worden afgegeven via radiatoren of convectoren. Het grootste verschil tussen deze twee afgiftesystemen is de manier van verwarmen. Zo geeft een radiator stralingswarmte, terwijl een convector de aanwezige lucht juist verwarmt. Een convector heeft een hoog rendement en is daardoor energiezuiniger dan een radiator. Bij Installatiebedrijf Veldhuis uit Ommen kunt u terecht voor vele soorten, maten en kleuren afgiftesystemen, zodat deze altijd past bij uw interieur. 


Vloerverwarming

Vloerverwarming wordt als de meest aangename vorm van verwarmen ervaren. U heeft de keuze uit vloerverwarming als hoofdverwarming of als bijverwarming. Welk type de juiste is voor uw situatie, adviseren wij graag. Het toepassen van vloerverwarming is gunstig voor uw portmonnee: u kunt maar liefst twee graden lager stoken! Wij zorgen uiteraard voor een complete en nette installatie. 

Behalve voor het installeren van complete centrale verwarming, zijn wij ook de juiste partner voor het oplossen van complexe problemen aan uw cv-ketel, radiator, convector of vloerverwarming. Wij raden aan om uw cv-installatie ook jaarlijks door ons te laten onderhouden. Zo worden storingen voorkomen en komt het ten goede aan de levensduur van uw installatie. Onze erkende installateurs zorgen voor een perfectie installatie in de regio Ommen, Zwolle, Hardenberg en Twenterand. 

Neem contact met ons op

verwarming-naast


Top