Kranen
Kranen

Kranen voor badkamer en keuken in Ommen, Zwolle e.o.

Een mooie kraan is nét dat detail waarmee uw badkamer helemaal af kunt maken. Modern of klassiek, traditioneel of hip: de mogelijkheden zijn eindeloos. Installatiebedrijf Veldhuis levert en installeert alle soorten kranen van vooraanstaande merken, zodat een uitstekende kwaliteit gegarandeerd is. In onze showroom vindt u vooral kranen van het vooraanstaand merk KLUDI, dé specialist in badkamer en keuken mengkranen.

KLUDI kranen

In onze showroom in Ommen vindt u kranen voor badkamer en keuken van het merk KLUDI. Dit Duitse merk levert wereldwijd producten van de hoogste kwaliteit en voorzien van stijlvol design. Door gebruik te maken van vooruitstrevende technieken voldoen de kranen ook aan de laatste veiliheid- en milieustandaarden. Wilt u ook Duitse kwaliteit in uw badkamer of keuken? Bezoek onze showroom om de kranen te bekijken!

Thermostaatkraan voor comfort en veiligheid

Nergens is warm water zo onmisbaar als in de badkamer. Een thermostaatkraan zorgt ervoor dat het water tijdens een douche perfect op temperatuur blijft. Bovendien kunt u de watertemperatuur met een thermostaatkraan begrenzen, zodat niemand in uw gezin zich kan verbranden. Veiligheid en comfort ineen dus. Kranen voor de badkamer zijn er in diverse stijlen. Zo kan de wastafelkraan volledig ingebouwd worden voor een strak geheel, of kunt u juist kiezen voor een klassieke kraan. Wij kunnen voor iedere stijl bijpassende kranen leveren.

Meer weten over kranen of een vrijblijvende offerte aanvragen voor de levering en installatie van een badkamerkraan of thermostaatkraan? Neem dan gerust contact met Installatiebedrijf Veldhuis op. We zijn werkzaam in Ommen, Zwolle, Hardenberg, Raalte, Heerde, Nijverdal, Hasselt en Twenterand.

Neem contact op


Lees meer over kranen

Er zijn geen resultaten gevonden.

Top