loodgieterswerk-veldhuis-hoofd

Loodgieter in Zwolle, Hardenberg, Twenterand e.o.

Bent u op zoek naar een ervaren loodgieter voor het verhelpen van lekkages of verstoppingen, het aanleggen van dakbedekking, het aanbrengen van zinkwerk of het renoveren van uw badkamer? Dan bent u bij Installatiebedrijf Veldhuis aan het juiste adres. Daarnaast zijn wij 100% thuis op het gebied van centrale verwarming, duurzame oplossingen en elektra. Ons werkgebied betreft Zwolle, Hardenberg, Ommen en Twenterand.

Deskundige loodgieters

Bij onze vakkundige loodgieters is al uw loodgieterswerk in goede handen. Of het nu gaat om een lekkage of het plaatsen van sanitair, u kunt uitgaan van een perfecte en snelle uitvoering door het deskundige team van Veldhuis. Elders op onze website vindt u meer informatie over onze loodgieterswerkzaamheden op het gebied van badkamers, verstoppingen, lekkages, dakbedekking en leidingen.

De loodgieters van Installatiebedrijf Veldhuis zijn werkzaam in de omgeving van Ommen, Zwolle, Hardenberg, Raalte, Heerde, Nijverdal, Hasselt en Twenterand. Wij zijn sterk in het vervangen van uw dakgoot, hemelwaterafvoer, het installeren van badkamers en het aanleggen van leidingen.Voor het aanvragen van een vrijblijvende offerte of het maken van een afspraak, kunt u gerust contact met ons opnemen. 

Maak afspraak

loodgieterswerk2-naast


Top