tab-slide-veldhuis-loodgieterswerk

Loodgieter voor o.a. sanitair, lekkages en zinkwerk in Ommen, Zwolle, Hardenberg en omgeving

Of u nu uw badkamer wilt renoveren, last heeft van een lekkage of verstopping, nieuwe leidingen wenst of uw dakbedekking wilt laten vervangen, de loodgieters van Installatiebedrijf Veldhuis helpen u graag. Wij hebben ervaren en erkende loodgieters in dienst, zodat u kunt rekenen op kwaliteit en snelle oplossingen. Ons rayon waarin wij werken is Ommen, Zwolle, Hardenberg en Twenterand.

Badkamer

Uw badkamer wordt dagelijks gebruikt, logisch dat deze op een dag aan vervanging toe is. Voor de renovatie van uw badkamer bent u bij Installatiebedrijf Veldhuis aan het juiste adres. Onze loodgieters plaatsen en installeren vakkundig nieuw sanitair, leidingen, elektra, ventilatie en badmeubels. Kortom, uw renovatie is van A tot Z bij ons in betrouwbare handen.

Lekkage

Dankzij het regenachtige klimaat in Nederland is het van belang een waterdicht dak te hebben. Wilt u lekkages voorkomen? Wij voeren graag dakinspecties uit, zodat eventuele gebreken bij voorbaat worden opgelost. Heeft u toch last van een lekkage? Dan is onze loodgieter snel ter plaatse om te zorgen voor een vakkundige oplossing. Wij lossen uw probleem binnen 24 uur op indien mogelijk.

Verstopping

Een verstopping in uw afvoer of riool brengt veel ongemak met zich mee, zoals het ontstaan van vieze geurtjes. De loodgieter van Installatiebedrijf Veldhuis werkt met de nieuwste technieken, zodat hak-en breekwerk vaak niet eens nodig is.

Leidingwerk

Het aanleggen van gas- of waterleidingen is specialistisch werk dat u altijd door een erkende loodgieter moet laten uitvoeren. Bij ons bent u zeker van een veilige en goedwerkende installatie, aangelegd volgens de laatste richtlijnen.


Dakwerk

Een goed dak is belangrijk voor het behoud van uw woning. Onze dakdekkers zijn gespecialiseerd in het aanleggen van nieuwe dakbedekking, dakgoten, hemelwaterafvoeren en gevelbekleding. De loodgieters van Installatiebedrijf Veldhuis hebben kennis van het ambachtelijke loodgietersvak, zodat uw lood- en zinkwerk altijd met vakmanschap wordt aangebracht.

Dus heeft u last van een verstopping, lekkage of wilt u dat wij uw nieuwe badkamer installeren? Neem dan contact op met Installatiebedrijf Veldhuis. Onze ervaren loodgieters en dakdekkers zijn werkzaam in de omgeving van Ommen, Zwolle en Hardenberg.

Neem contact met ons op

loodgieterswerk-naast

Lees meer over loodgieterswerk

Er zijn geen resultaten gevonden.

Top