tab-slides-veldhuis-elektra

Elektricien voor bedrading, schakelaars en verlichting in Ommen, Zwolle, Hardenberg e.o.

Bent u op zoek naar een vakkundige elektricien voor het trekken van bedrading, het installeren van schakelaars of het aanleggen van verlichting? Dan bent u bij Installatiebedrijf Veldhuis uit Ommen aan het juiste adres. Wij zorgen voor een veilige elektrische installatie, aangelegd volgens de nieuwste richtlijnen. Onze elektriciens zijn werkzaam in de regio Ommen, Zwolle, Hardenberg en Twenterand. 

Bedrading

Bent u uw woning aan het verbouwen en mist u een aantal stopcontacten of wilt u uw CAI-kabel laten doortrekken naar de tweede verdieping? Onze elektricien is sterk in het trekken van bedrading en het veilig installeren van stopcontacten. Wilt u een gedegen advies? Ook dan zijn wij de juiste partner voor u.

Schakelaars

Hoewel schakelaars voornamelijk functioneel zijn, namelijk het bedienen van uw verlichting, moeten ze ook passen bij uw interieur. Tegenwoordig heeft u de keuze uit vele kleuren en designs. Van moderne tot traditionele schakelaars, wij leveren en installeren deze met vakmanschap. 


Verlichting

Het aanleggen van verlichting vereist vakmanschap en kennis, Installatiebedrijf Veldhuis raadt u daarom aan altijd een vakbekwame elektricien in te schakelen. Op deze manier kunt u veilig uw verlichting gebruiken. Welke verlichting de juiste is voor ieder vertrek, adviseren wij u graag. Ook verlichting buitenshuis installeren wij graag voor u. Buitenverlichting zorgt niet alleen voor meer sfeer in uw tuin, maar schrikt ook inbrekers af.

Installatiebedrijf Veldhuis biedt u ervaren elektriciens voor het veilig aanleggen van elektra. Wij zijn 100% thuis in het trekken van bedrading, het aansluiten van schakelmateriaal en het aanleggen van verlichting. U kunt rekenen op een perfecte installatie tegen een scherp tarief in de regio van Ommen, Zwolle, Hardenberg, Raalte, Heerde, Nijverdal, Hasselt en Twenterand. Voor het aanvragen van een vrijblijvende offerte kunt u contact met ons opnemen.

Neem contact met ons op

Elektra-naast-1


Top