Beveiliging
Beveiliging

Beveiliging van uw woning of kantoor

Wij zorgen voor de beveiliging in en om het huis in de breedste zin van het woord. Zo installeren wij alarmsystemen tegen inbrekers, maar ook levensreddende rookmelders en koolmonoxidemelders. Onze beveiligingsadviseur geeft u graag een advies en maakt indien gewenst een gedegen veiligheidsplan.

Inbraakalarm

Beveilig uw persoonlijke eigendommen met een professioneel en betrouwbaar inbraakalarm. Een dergelijk alarm geeft een luid alarmsignaal af en schikt zo inbrekers af. Ook kan het systeem een signaal naar een centrale meldkamer versturen, zodat er snel gehandeld kan worden bij een inbraak.

Rookmelder

Zeker wanneer u slaapt kan een beginnende brand in de woonkamer snel om zich heen slaan. Bovendien kunt u door de schadelijke rookgassen buiten bewustzijn raken met alle gevolgen van dien. Daarom is een rookmelder voor ieder huishouden onmisbaar: hij redt levens door tijdig een brand te signaleren.

Koolmonoxidemelder

Ook een koolmonoxidemelder draagt bij aan veilig wonen. Doordat koolmonoxide niet te ruiken is, kan het een echte sluipmoordenaar zijn. Laat voor een optimale veiligheid een CO-melder installeren. Deze detecteert een dreigende situatie direct en geeft een luid waarschuwingssignaal.

Wilt u meer weten over de beveiling voor uw woning? Neem dan contact met ons op voor het maken van een afspraak of het aanvragen van een vrijblijvende offerte.

Maak afspraakTop