tab-slide-veldhuis-duurzaam

Installateur voor de installatie van zonnepanelen en pelletkachels in Ommen, Zwolle, Hardenberg e.o.

Het toepassen van zonnepanelen, warmte terug winning en pelletkachels zijn niet alleen goed voor het milieu, maar leveren ook een voordeel op voor uw portemonnee. De installateurs van Installatiebedrijf Veldhuis geven u graag energie-advies op het gebied van duurzame oplossingen. Welke vorm van duurzaamheid bij u past, hangt af van uw wensen en situatie. Wij installeren zonnepanelen en pelletkachels in Ommen, Zwolle, Hardenberg en Twenterand. 

Zonnepanelen

De Nederlandse zon schijnt voldoende om elektriciteit op te wekken. Wilt u behalve elektriciteit, uw woning ook voorzien van duurzame warmte? Dan is een zonneboilersysteem de oplossing voor u. Welk systeem dus geschikt is voor u, hangt af van uw wensen. Onze vakkundige installateurs adviseren u hier graag bij. Wij kunnen u tevens precies vertellen hoeveel panelen met welk vermogen u nodig heeft om uw woning te voorzien van voldoende elektriciteit of warmte. U kunt nu tevens een subsidie ontvangen, zodat de aanschaf van een zonnesysteem wel heel aantrekkelijk is!


Pelletkachel

Hoewel een pelletkachel in Nederland bij het grote publiek nog niet erg bekend is, wordt deze vorm van duurzaam verwarmen al jarenlang gebruikt. Deze duurzame oplossing heeft een rendement van circa 95% en geeft een besparing van 50% op uw gasverbruik. Een pelletkachel verbrandt de pellets, kleine geperste houtkorrels, waardoor er warmte ontstaat. De warmte wordt vervolgens door ventilatoren verspreid. Behalve warmte biedt deze kachel ook sfeer in uw woning. Voor meer informatie over pelletkachels, kunt u gerust contact met ons opnemen.

Onze deskundige installateurs zijn experts in het plaatsen van zonnepanelen en pelletkachels. Wij verzekeren u van een veilige installatie met een optimaal rendement. Installatiebedrijf Veldhuis verzorgt de installatie van duurzame oplossingen in de omgeving van Ommen, Zwolle, Hardenberg en Twenterand. 

Neem contact met ons op

Duurzaam-naast

Lees meer over duurzame oplossingen

Er zijn geen resultaten gevonden.

Top