tab-slide-veldhuis-onderhoud

Cv-ketel reparatie en onderhoud in Ommen, Zwolle, Hardenberg, Twenterand e.o.

Vertoont uw huidige cv-ketel gebreken? Neem dan voor de reparatie ervan contact op met Installatiebedrijf Veldhuis. Wij hebben ervaren installateurs in dienst, die iedere ketel van binnen en buiten kennen, zodat uw storing snel wordt opgelost. Is een reparatie niet meer mogelijk? Dan bieden wij u een nieuw toestel tegen een scherpe prijs. Wilt u storingen voorkomen en altijd zeker zijn van een goedwerkende installatie? Laat uw verwarmingsketel dan regelmatig onderhouden. De installateurs zorgen voor reparatie en onderhoud in Ommen, Zwolle, Hardenberg, Twenterand en omgeving.

Reparatie

Wanneer u geen beschikking heeft over warmte en warm water, kan dit veel ongemak met zich meebrengen. Wij begrijpen daarom dat u snel geholpen wilt worden. Wij lossen storingen indien mogelijk, binnen 24 uur op. Installatiebedrijf Veldhuis is gespecialiseerd in de merken Remeha, Nefit en Bosch.

Voordat u contact met ons opneemt kunt u zelf ook een aantal zaken checken:

  • Wordt de ketel voorzien van stroom?
  • Zijn de radiatoren helemaal opengedraaid?
  • Staat de thermostaat voldoende hoog ingesteld?
  • Staat de gaskraan open?
  • Heeft u de resetknop al geprobeerd?

Hebben de bovengenoemde maatregelen geen effect, neem dan direct contact met ons op. Houd het merk en de storingscode van de ketel bij de hand indien mogelijk.  


Onderhoud

Wilt u zeker zijn van een goede installatie en storingen voorkomen? Dan is het raadzaam uw cv-ketel regelmatig te onderhouden. Tijdens het onderhoud maken wij de hele installatie schoon, voeren wij diverse metingen uit, stellen we de ketel goed af en vullen deze bij indien nodig. Eventuele defecte onderdelen worden in overleg vervangen. Preventief onderhoud garandeert de veiligheid, energiezuinige werking en een langere levensduur van uw verwarmingsketel. Wij onderhouden de merken Bosch, Nefit en Remeha.

Dus bent u op zoek naar een vakkundige installateur voor reparatie of onderhoud van uw cv-ketel? Neem dan contact op met Installatiebedrijf Veldhuis. Service en snelheid van handelen staan bij ons centraal, dus u wordt altijd snel en vakkundig geholpen. Wij onderhouden en repareren uw ketel als u woont in ons werkgebied Ommen, Zwolle, Hardenberg en Twenterand.

Neem contact met ons op

Onderhoud-naast

Top