tab-slide-veldhuis-cvspecialst

Cv-ketel kopen en laten installeren in Ommen, Zwolle, Hardenberg en Twenterand

Het kopen van een nieuwe cv-ketel is een grote investering. Wij vinden het daarom belangrijk dat u goed geadviseerd wordt bij uw keuze. De installateurs van Installatiebedrijf Veldhuis weten precies welk vermogen en CW-waarde uw ketel moet hebben, om te voldoen aan uw warmtevraag. Wij werken vooral met de vooraanstaande merken Nefit, Bosch en Remeha. Onze cv-monteurs installeren uw verwarmingsketel vakkundig in de omgeving van Ommen, Zwolle, Hardenberg en Twenterand.  

Welke cv-ketel 

Welke ketel past bij uw situatie hangt af van verschillende factoren. Daarbij kunt u denken aan de grootte van uw huis, budget, de mate van isolatie en uw wensen op het gebied van warm water. Wilt u bijvoorbeeld tegelijkertijd douchen en afwassen? Dan heeft u een cv-ketel met een hoge CW-waarde nodig. Wanneer u een zuinig toestel wenst, is het verstandig te kiezen voor een HR-ketel (Hoog Rendement) of een combiketel. De installateurs van Installatiebedrijf Veldhuis adviseert u graag bij uw keuze. Bij ons kunt u altijd rekenen op een ketel die voldoet aan uw wensen.  

Online offerte

Wilt u direct weten welke verwarmingsketel geschikt is voor uw situatie? Doe dan nu de test in onze cv-wijzer! U krijgt geschikte cv-ketels voor uw situatie te zien en u heeft de mogelijkheid om ze te vergelijken. Daarnaast kunt u, indien gewenst, een online offerte opvragen met de volledige installatiekosten van Installatiebedrijf Veldhuis. 

Installatie

Na uw akkoord op onze scherpe offerte, is het installeren van uw verwarmingsketel werk dat u aan ons kunt uitbesteden. Binnen een dag hangt uw nieuwe toestel al, zo kunt u snel weer genieten van een aangename temperatuur in huis. Onze installateurs werken snel, deskundig en leveren uw opdracht netjes op.

Onze installateurs installeren uw nieuwe cv-ketel in de regio Ommen, Zwolle, Hardenberg en Twenterand. Voor het aanvragen van een vrijblijvende offerte kunt u contact met ons opnemen. 

Neem contact met ons op


Lees meer over cv-ketels

Er zijn geen resultaten gevonden.

Top