tab-slides-veldhuis-sanitair

Installateur voor het verbouwen van badkamers in Ommen, Zwolle, Hardenberg e.o.

Is uw badkamer verouderd en bent u van plan deze te verbouwen? Denk dan eens aan loodgieter en installateur Veldhuis. Wij verzorgen de renovatie van A tot Z. Sanitair, leidingwerk, ventilatie, verwarming en tegelwerk is bij ons in goede handen. Of u nu een eenvoudige of luxe badkamer wenst, wij realiseren deze altijd met de grootste vakkundigheid tegen een scherpe prijs in de omgeving van Ommen, Zwolle, Hardenberg en Twenterand.

Deskundige loodgieters

Onze loodgieter komt altijd bij u langs om uw wensen en de mogelijkheden te bespreken. Wij zorgen voor een creatief ontwerp en een efficient stappenplan voor de renovatie. Zo weet u precies waar u aan toe bent. Vervolgens kunt u uitgaan van een scherpe en overzichtelijke offerte.  

Showroom in Ommen

Heeft u nog geen idee welk badmeubel, douche, ligbad of wastafel in uw nieuwe badkamer geplaatst moet worden? Bij de showrooms van onze leveranciers kunt u sanitair uitkiezen en veel inspiratie opdoen. U krijgt hier advies op maat, zodat u altijd een goed overwogen keuze maakt. 


Wij verbouwen badkamers van A tot Z:

  • plaatsen van sanitair
  • installeren van verwarming
  • aanleggen van leidingen en afvoeren
  • aansluiten van elektra
  • tegel- en stucwerk
  • monteren van badmeubels en accessoires

De loodgieters en installateurs van Installatiebedrijf Veldhuis beschikken over veel ervaring en knowhow om uw badkamer succesvol te verbouwen Bij ons heeft u de zekerheid van perfect geplaatst sanitair met een nette afwerking, een aangename temperatuur en een heerlijke douchestraal. Wij verzorgen de installatie in de omgeving van Ommen, Zwolle, Hardenberg en Twenterand. 

Neem contact met ons op

Sanitair-naast


Top